perjantai, 2. tammikuu 2009
Kinkkurullat
Toveri teki pitkästä aikaa kinkkurullia Uuden Vuoden viettoon. Leivoin 1 l leipätaikinan. Ohjeen löydät täältä. Tässä yhdenlainen täytevaihtoehto.
150 g juustoa
200 g sulatejuustoa
½ paprika
175 g saunapalvikinkkua
10-20 kuutiota fetajuustoa/ sinihomejuustoa
3 rkl Korv Görans kebabkastiketta
2 rkl sinappia
1 prk (70 g) tomaattipyrettä
chilimaustetta
pizzamaustetta
aromisuolaa
pinnalle juustoraastetta
Leivo leipätaikina. Anna kohota kaksinkertaiseksi. Pyöräytä täytteen aineet yleiskoneessa massaksi. Tarkista maku. Kauli taikinasta ½-1 cm paksuinen levy. Levitä täytettä levyn päälle, kääri rullalle ja leikkaa 1-1½ cm siivuiksi. Kohota liinan alla. Halutessasi voitele pyörykät maidolla tai vedellä. Ripottele pinnalle juustoraastetta. Paista 225 asteessa 10-12 minuuttia.
Kommentit