Torttu on jo moneen kertaan tehnyt turkinpippurilla terästettyjä marenkeja. Nämä ne on niin herkkuja että häviävät purkista aina hetkessä :)

MARENGIT

3 valkuaista
2½ dl sokeria
Turkinpippurirouhetta maun mukaan

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Lisää pikkuhiljaa vatkauksen aikana sokeri. Kääntele lopuksi sekaan turkinpippurirouhe. Pursota pieniä ruusukkeita pellille. Paista 100° tunnin ajan. Pienennä lämpötila 50° ja jatka paistamista toinen tunti. Sammuta uuni toisen paistotunnin jälkeen. Raota hieman uuninluukkua ja anna marenkien olla uunissa jälkilämmössä vielä ½ - 1 tunnin ajan (maistele välillä millon ne on sisuksistaan täysin kuivuneet :) Säilö jäähtyneet marengit  ilmatiiviiseen purkkiin.