1303548656_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

1303549590_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Toveri leipoi siskonpojan syntymäpäiville pääsiäisaiheisen hyydykekakun. Päälle näpersin pari tipusta ja pesä munilla. Kakku on halkaisijaltaan 28 cm. 

 

Pohja:

300 g Digestivekeksejä

100 g sulaa voita

 

Täyte:

2½ dl Flora vispiä

1 prk Valion mandariini-juustokakkujugurttia

1 prk vaniljarahkaa

1 prk säilykemandariinia

1 levy valkosuklaata

1 rkl sitruunanmehua (maun mukaan)

5 liivatetta

 

reunoille persikan viipaleita

päälle raastettua valkosuklaata

 

Hienonna keksit monitoimikoneessa. Lisää sula voi joukkoon. Leikkaa irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi ja vuoraa reuna tuorekelmulla. Painele massa pohjalle ja laita jääkaappiin odottamaan täytteen valmistumista.

 

Laita liivatteet kylmään veteen. Vatkaa kerma. Lisää rahka, jugurtti, mandariinit, sulatettu valkosuklaa ja sitruunan mehu. Maista ja lisää tarvittaessa sokeria, sitruunanmehua... Sulata liivatteet pieneen säilykemandariinimehutilkkaan. Kaada liivateseos ohuena nauhana täytteen joukkoon. Kaada ja tasoita keksipohjan päälle. Laita jääkaappiin hyytymään vähintään 4 tunniksi. Raasta päälle valkosuklaata.

 

HYVÄÄ PÄÄSIÄISTÄ!!!