Torttu leipoi kuohkeita mokkapaloja. Ohje otettu Hellapoliisilta. Alkuperäisessä ohjeessa ei ollut vaniljasokeria, mutta itse lisäsin sitä taikinaan.

GLUTEENITTOMAT MOKKAPALAT

4 munaa

3 dl sokeria

4 dl gluteenitonta jauhoseosta

3 rkl tummaa kaakaota

2 tl leivinjauhetta

(1½ tl vaniljasokeria)

100g sulatettua voita

1½ dl maitoa

Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, sekä sulatettu rasva ja maito. Sekoita tasaiseksi taikinaksi. Paista 225° n. 15min.

PINNALLE:

300g tomusokeria

4 rkl kaakaojauhetta

4 rkl kahvia

n. 4 rkl sulatettua voita

Sekoita kuorrutteen aineet keskenään. Levitä ne lämpimän leivoslevyn päälle. Koristele kookoshiutaleilla tai nompparelleilla.