Torttu leipoi kuohkeita mokkapaloja. Ohje otettu Hellapoliisilta. Alkuperäisessä ohjeessa ei ollut vaniljasokeria, mutta itse lisäsin sitä taikinaan.
GLUTEENITTOMAT MOKKAPALAT
4 munaa
3 dl sokeria
4 dl gluteenitonta jauhoseosta
3 rkl tummaa kaakaota
2 tl leivinjauhetta
(1½ tl vaniljasokeria)
100g sulatettua voita
1½ dl maitoa
Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, sekä sulatettu rasva ja maito. Sekoita tasaiseksi taikinaksi. Paista 225° n. 15min.
PINNALLE:
300g tomusokeria
4 rkl kaakaojauhetta
4 rkl kahvia
n. 4 rkl sulatettua voita
Sekoita kuorrutteen aineet keskenään. Levitä ne lämpimän leivoslevyn päälle. Koristele kookoshiutaleilla tai nompparelleilla.
Kommentit