Toveri leipoi perinteisen kinkkukakun. Testasin ekaa kertaa tuorejuustoruusuja.

Tein myös ison kalakakun:

Kakussa on 12 paahtoleivän pohjapinta-ala, 4 täyteväliä. Väleihin laitoin seuraavat aineet:

Täyte 1, (välit 1 j 3):

400 g kylmäsavulohta

200 g katkarapuja

2 prk ranskankermaa

4 prk kylmasavulohituorejuustoa

vajaa 1 prk kermaviiliä

silputtua tilliä

sitruunanmehua

sitruunapippuria

400 g lämminsavulohta tämän täytteen päälle levitettynä

Täyte 2, (välit 2  ja 4):

500 g raejuustoa

3 omenaa

1 prk ranskankermaa

4 prk ruohosipulituorejuustoa

½-1 tuorepaprika

2 rkl kurkkusalaattia

pippuria

aromisuolaa

hampurilaiskastiketta maun mukaan