Toveri leipoi rippijuhliin tällaisen erikoiskakun. Ohjeen löysin Kinuskikissan sivuilta. Erinäisistä syistä kakusta ei tullutkaan aivan kuin ohjeessa, mutta tässä linkki alkuperäiseen ohjeeseen. Onneksi juhlissa oli vain pari ihmistä, joille tämä tehtiin, joten pieni ja littana kakku riitti ja maistui.

1280907140_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tässä muunneltu ohje:

Pohja:

100 g gluteenittomia Digestivekeksejä

50 g maidotonta margariinia (sininen Keiju 70 %)

ripaus ruokosokeria

Täyte:

n. 4 dl Alpro soya maustamatonta jogurttihapatettua soijaa

vajaa 2 levyä sulatettua tummaa suklaata (Brunberg)

ruokosokeria maun mukaan

Päälle:

Raastettua tummaa suklaata ja tuoreita mansikoita

  • Murenna keksit hienoksi ja lisää sula voi ja sokeri. Painele pohja irtopohjavuoan pohjalle. Laita hetkeksi jääkaappiin kovettumaan.
  • Sekoita täytteen aineet keskenään ja kaada pohjan päälle. Anna hyytyä muutama tunti mielellään seuraavaan päivään. Koristele ja nauti.