Torttu pyöräytti minikokoisia muffareita. Alkuperäisen ohjeen mukaan tästä tulee kanttinen piirakka (28 x 18cm). Itse tein vain puolikkaan ja tyrkkäsin taikinan vuoan sijaan muffarivuokiin. Kuorrutetta tein koko satsin, sillä mielestäni sitä pitää olla...ja paljon :)

CAPPUCINONELIÖT

Pohja:

225 g pehmeää voita

225 g vehnäjauhoja

2 tl leivinjauhetta

1 tl kaakojauhetta

225g kullankeltaista sirotesokeria (itse laitoin puolet normisokeria ja puolet fariinisokeria)

4 kananmunaa

2 rkl valmista, vahvaa pikakahvia

Siivilöi jauhot, leivinjauhe ja kaakaojauhe kulhoon. Lisää voi, sokeri, munat ja kahvi. Sekoita tasaiseksi taikinaksi. Lusikoi taikina vuokaan (28 x 18 cm) ja paista 180 asteessa n. 35 min. Anna pohjan jäähtyä.

Kuorrute:

115 g valkosuklaata

55g pehmeää voita

1½ rkl maitoa

175 g tomusokeria

Sulata valkosuklaa. Vatkaa voi ja tomusokeri vaahdoksi. Lisää maito ja jäähtynyt suklaa. Sekoita tasaiseksi massaksi.