Tämä täyteohje on bongattu Sokeriperhosen kakut -blogista. Itse korvasin tuorejuuston vaniljarahkalla. Tässä vielä ohje kopsattuna.

FANIPALATÄYTE

3 liivatetta
1 pss tuplasuklaa-Fanipaloja
200 g vanilja-tuorejuustoa
1 prk flora vanillaa
1 levy Fazerin sinistä
2 tl vaniljasokeria

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen ainakin 10 minuutiksi. Vatkaa vanilla vaahdoksi ja lisää tuorejuusto ja vaniljasokeria. Sekoita joukkoon sulatettu suklaa. Lisää liivatteet ohuena nauhana tähän seokseen. Pilko fanipalat pieniksi palasiksi ja lisää seokseen. Laita kakkuun kahteen väliin, ja anna hyytyä seuraavaan päivään. Täyte sopii hyvin kaakaopohjaan, ja kostutusnesteenä toimii hyvin esimerkiksi maitokaakao.