Toveri leipoi testikakun. Kokeilin kuinka banaanikiisseli sopii kakkuun ja daimmoussen kanssa. Samalla sai harjotella pursotuksia. Kakku on tehty 3 munan pohjaan. Kostutin spritellä. Väleihin sipaisin hiukan mansikkahilloa. Pursotukset on tehty Flora vispillä, johon sekoitin hiukan rahkaa. Vaaleanpunaisen värin sain sekoittamalla kerman joukkoon punaista pastaväriä.
Daimmousse:
n. 1½ dl Flora vispiä
½ prk maitorahkaa
vaniljasokeria
½ levyä sulatettua Daimsuklaata
1 liivate
tilkka kahvia
- Vaahdota kerma ja lisää joukkoon rahka. Mausta vaniljasokerilla. Sulata suklaa, lisää rahkakerman joukkoon. Liota liivatetta kylmässä vedessä vähintään viisi minuuttia. Sulata liivate kuuman kahvitilkan joukkoon. Sekoita kermasokseen ohuena nauhana.
Banaanikiisseli:
2 dl kermaa
2 rkl sokeria
1 muna
2 tl perunajauhoja tai maissijauhoja
- Keitä kiisseliksi ja jäähdytä. Lisää joukkoon:
1 rkl vaniljasokeria
3 banaania pieninä palasina
1 tl sitruunamehua
1 liivate, sulata kuumennettuun vesiltilkkaan ja lisää muun seoksen joukkoon.
Kommentit