1244780954_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tämän raparperilottan ohjeen Torttu otti Yhteishyvästä. Raparperi on niin väkevää, että taitoin sen makua mansikalla. Tässä ainesosat mitä itse käytin:

RAPARPERI-MANSIKKALOTTA

Raparperihilloke:

1kg raparperipaloja

1dl vettä

4dl sokeria

Kääretorttu:

4munaa

1dl sokeria

3/4 dl vehnäjauhoja

3/4 dl perunajauhoja

½ tl leivinjauhetta

(Kääretortun kostutukseen mansikkamehua tai sitruunalimukkaa)

Kääretortun väliin:

3/4rs mansikkamarmeladia (230g rasia)

2dl raparperihilloketta

Täyte:

1 prk rahkaa

2 dl kermaa

3dl raparperihilloketta

½ dl sokeria

2 tl vaniljasokeria

1/4 rs mansikkamarmeladia

6 liivatetta

3rkl mansikkamehua