Toveri on löytäny voice-kanavalta aivan ihanan leivontaohjelman, josta saa usein uusia ideoita ja vinkkejä omaan keittiöön. Tää idea on napattu myös sieltä. Tätä oli pakko kokeilla. Ohjelmassa ei kerrottu tarkkaa ohjetta, joten sovelsin näkemääni.

Tässä on maitosuklaamoussea, valkosuklaamoussea, keksin muruja, appelsiinia ja kääretorttupohjasta sopivan kokoiseksi leikattuja pyörylöitä, päällä maitosuklaata sekä tummasta suklaasta tehtyjä koristeita.

Mousset tein seuraavasti:

Vaahdotin 1 purkin Flora vispiä. Jaoin sen kahteen. Ensimmäiseen lisäsin ½ purkkia rahkaa ja toiseen 100 g appelsiinituorejuustoa. Rahkaseen seokseen lisäsin ½ levyä maitosuklaata, 2 tl sokeria ja vanilja-aromia. 2 liivatetta liotin kahvitilkkaan. Tuorejuustoseokseen lisäsin sitruuna-aromia, ½ tl vaniljasokeria ja ½ levyä valkosuklaata. 2 liivatetta liotin appelsiinimehutilkkaan.

Vuorasin kaapista löytyvät sopivan kokoset kahvikupit tuorekelmulla ja aloitin leivosten kokoamisen. Aluksi levitin ohuen kerroksen maitosuklaamoussea reunoille, aivan kupin yläreunaan asti. Seuraavaksi lisäsin nokareen valkosuklaamoussea, jonka päälle murustin kaurakeksejä ja leikattuja appelsiinin palasia. Viimeiseksi sipasin tasoittavan kerroksen maitosuklaamoussea. Jääkaapissa saivat hetken kovettua. Tällä välin tein 2 munan kaakaokääretortun pohjan.

Sipasin sulatettua suklaata pohjapyörylöiden päälle ja kippasin moussepallon pohjan päälle. Valutin sulan suklaan leivoksen päälle ja koristelin suklaakoristeilla. Kieli ulkona