Toveri testas mustaherukkamoussea ja marjasuklaamoussea. Moussen perustana on jo aiemmin tehtyä mansikkamoussea, hieman sitä muunnellen sain raikkaan mustaherukkamoussen.
2½ dl Flora vispiä
150 g ranskankermaa
250 g rahkaa
2 tl vaniljasokeria
- Vaahdota kerma, lisää ranskankerma, rahka ja vaniljasokeri.
- Jaa kahteen osaan
Lisää ekaan:
200 g mustaherukoita
2 tippaa sitruuna-aromia
½-1 dl sokeria
3 liivatetta
tilkka mustaherukkamehua
- Soseuta mustaherukat.
- Lisää vaahtoseokseen sose ja mausteet.
- Sulata liivatteet kuumennettuun mehutilkkaan ja kaada oheuna nauhana vaahtoon.
Toiseen puolikkaaseen tarvitset:
100-200 g Fazerin marjasuklaata
1/4 dl sokeria
3 liivatetta
tilkka kahvia
- Sulata suklaa, lisää se ja sokeri vaahtoon.
- Sulata liivatteet kuumaan kahviin. Kaada ohuena nauhana vaahtoon.
Kommentit