Toveri testas mustaherukkamoussea ja marjasuklaamoussea. Moussen perustana on jo aiemmin tehtyä mansikkamoussea, hieman sitä muunnellen sain raikkaan mustaherukkamoussen.

2½ dl Flora vispiä

150 g ranskankermaa

250 g rahkaa

2 tl vaniljasokeria

  • Vaahdota kerma, lisää ranskankerma, rahka ja  vaniljasokeri.
  • Jaa kahteen osaan

Lisää ekaan:

200 g mustaherukoita

2 tippaa sitruuna-aromia

½-1 dl sokeria

3 liivatetta

tilkka mustaherukkamehua

  • Soseuta mustaherukat.
  • Lisää vaahtoseokseen sose ja mausteet.
  • Sulata liivatteet kuumennettuun mehutilkkaan ja kaada oheuna nauhana vaahtoon.

Toiseen puolikkaaseen tarvitset:

100-200 g Fazerin marjasuklaata

1/4 dl sokeria

3 liivatetta

tilkka kahvia

  • Sulata suklaa, lisää se ja sokeri vaahtoon.
  • Sulata liivatteet kuumaan kahviin. Kaada ohuena nauhana vaahtoon.