1977638.jpg

Toveri: Kakussa on kolmen munan kaakaopohja. Ensimmäisessä välissä on valkosuklaamousse ja toisessa välissä cappuccino special daim-mousse. Kakku on kostutettu Gevalia Cappuccino Specials Daim -kahvilla ja appelssiinituoremehulla. Appelssiinituoremehua levitin vain ensimmäisen pohjasiivun päälle.

2 munaa
½ dl sokeria
2 dl kermaa
250 g rahkaa

Vaahdota munat ja sokeri. Lisää joukkoon vaahdotettu kerma ja rahka.
Jaa seos kahteen. Lisää ensimmäiseen seokseen:

100 g sulatettua valkosuklaata
2½ liivatetta sulatettuna tilkkaan sitruunanmehua

Toiseen seokseen lisää:

100 g sulatettua maitosuklaata
n. 1 dl valmista Gevalia Cappuccino Specials Daim -kahvia tai maun mukaan
3½ liivatetta sulatettuna tilkkaan cappuccino-kahvia

Kokoa kakku kelmulla vuorattuun vuokaan ylösalaisin. Valkosuklaamoussen väliin levitin ohuen    kerroksen kuningatarhilloa. Kahvimoussen väliin leikkasin ohuita siivuja banaania. Ankkakuva on maalattu  nestemäisillä elintarvikeväreillä valkoisen marsipaanin päälle. Pursotukset ovat kermavaahdosta, johon lisäsin rahkaa.