Torttu tekaisi Daim muffareita. Ei kyllä passais tehä montaa asiaa yhellä kertaa, sillä nämä unehtu uuniin ja pääsi hippasen kärähtämään J No, nou hätä. Tuunataan niitä vähäsen, niin kyllä ne syötyä tulee. J Alkuperänen ohje on napattu Kinuskikissalta. Nämä on todella hyviä, eikä normaalisti kaipaa tuota ylimäärästä koristelua. Mutta koristelun kans ne oli ihan sairaan hyviä J , tosin ei mitään light herkkuja ;)

1866937.jpg

DAIM -MUFFINSSIT

1 levy Daim suklaata

150g margariinia

1½ dl sokeria

2 munaa

3½ dl vehnäjauhoja

2 tl leivinjauhetta

2½ rkl kaakaojauhetta

1½ dl maitoa tai kermaa

Leikkaa puolet suklaalevystä rouheeksi. Vaahdota margariini ja sokeria. Lisää munat yksitellen. Yhdistä kuivat aineet ja lisää taikinaan maidon/kerman kanssa. Lisää lopuksi rouhe nuolijalla sekoittaen.

Nosta lusikalla nokare taikinaa muffinssivuokaan, aseta päälle yksi suklaapala sydämeksi ja peitä taikinalla. Paista 225 asteessa 12-15min.

Ja jos sullaki nämä sattuu vähä käryämään niin tällä kuorrutteella niitä voi “kaunistaa”: )

Kuorrute:

100g voita

200g tomusokeria

85g maitosuklaata

Tilkkanen maitoa

Vatkaa pehmeä voi ja tomusokeri vaahdoksi. Lisää sulatettu suklaa. Lisää tarvittaessa tilkkanen maitoa jos massa on liian jänkkiä J