Ja taas Tortulla kahviteltiin synttäreitten merkeissä. Tällä kertaa vieraille tarjottiin Prinsessakakkua. Pohjana 4 munan sokerikakku. Kakun välissä mansikkahilloa ja Herkkusuut -blogista bongattua vaniljakiisselikermaa :) Oli hyvää. Sitä täytyy käyttää muissakin kakuissa :)
Kysymystä sitten "marsipaanimestareille". Miten ihmeessä te saatte tuon marsipaanin levitettyä kauniisti kakun reunoille??? Ilman että siihen jää nuita "laskoksia"?? Pahimmat rypyt piilotin tuonne kakun takapuolelle :)
Kiisselin ohje olisi tässä:
Täyte
1 liivatelehti
2 1/2dl maitoa
1 1/1rkl maizenaa
1 1/2dl sokeria
2keltuaista
2tl vaniljasokeria
2dl kermaa vaahdotettuna
Liota liivatelehti. Sekoita maito, maizena, sokeri ja keltuaiset kattilassa. Kuumenna seosta samalla sekoittaen kunnes se sakenee. Purista liivatelehdestä vesi pois ja liota liivate kuumaan kiisseliin. Jäähdytä kiisseli. Vatkaa lopuksi kiisselin rakenne rikki ja lisää vaniljasokeri ja kermavaahto.
Kommentit