1925002.jpg

1925015.jpg

Torttu on jo pitkään monessa blogissa ihastellut tämän kakun ohjetta. Kun nyt vihdoin sain käsiini tuota juomaseosta, niin pitihän kakkua heti testata. Ja kyllä kannatti. Sitrusten ystävänä tykästyin tämän kakun pirtsakkuuteen.

 

CAIPIRINHA HYYDYKEKAKKU

Pohja:

200g Digestivejä murustetuna

100g voita

 

Täyte:

5 liivatetta

2½dl Flora vispiä

1 prk vaniljarahkaa

1 pss Santa Marian Caipirinha Drik Mix -seosta

3 dl tomusokeria

1 rkl vaniljasokeria

½ dl vettä

Murusta keksit ja lisää siihen sula voi. Painele muruseos n. 22cm halkaisijaltaan olevan irtopohjaisen kakkuvuoan pohjalle.

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Vatkaa Flora vispi , lisää joukkoon rahka ja drinkkijuomaseos. Mausta tomusokerilla ja vaniljasokerilla. Kuumenna vesi ja liuota siihen liivatteet. Lisää liivateseos ohuena nauhana täytteeseen koko ajan sekoittaen. Kaada täyte vuokaan pohjan päälle. Hyydytä jääkaapissa.

Koristele hedelmillä ja marjoilla. Sivele halutessasi pinta Hyytelösokeri-vesiliemellä.