Torttu nappasi tämän ohjeen uudesta Leivotaan -lehdestä. Pohjaa paistoin liian pitkään, ens kerralla napattava se nopeammin uunista. Hyvää oli silti, eikä muruakaan jäänyt... :)

Dajm-kermalla peitetty suklaakakku

Kakku:

200g voita

200g tummaa suklaata

4 munaa

2 dl sokeria

2½ dl vehnäjauhoja

ripaus suolaa

Sulata voi. Lisää voin sekaan suklaapalat ja sekoita tasaiseksi. Vatkaa munat ja sokeri kevyesti ja lisää lopuksi joukkoon suklaaseos. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. Kaada taikina voideltuun, n. 22cm irtopohjavuokaan. Kypsennä 200° uunin alaosassa 14-15 min.  Jäähdytä kakku kunnolla ja pidä sitä mielellään vielä yön yli jääkaapissa.

Dajm kermavaahto:

2½ dl kuohukermaa (käytin Flora vispiä)

1½ rkl kaakaojauhetta

1½ rkl tomusokeria

2 tuplapakkausta (a´56g) Dajm suklaata

Irrota kakku vuoasta. Vaahdota kerma. Sekoita joukkoon sihdin läpi kaakao ja tomusokeri. Murskaa Dajm suklaa ja kääntele kermavaahtoon. Levitä vaahto kakun pinnalle ja koristele Dajm rouheella.