SUKLAAKAKKU

Pohja:

200g sinistä Keijua

130 g tummaa suklaata (Panda)

4 munaa

2 dl sokeria

2½ dl gluteenitonta jauhoseosta

1 tl leivinjauhetta

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää vuorotellen sulatettua rasvaa, sulatettua suklaata ja keskenään sekoiteutut kuivat aineet. Paista 175 asteessa, uunin alatasolla, n. 50-60min. (Vuoan halkaisija 20cm).

Täyte:

1 prk vaahtoutuvaa vaniljakastiketta (Sunnuntai; kauravalmiste)

1 prk vanilja soijavanukasta (Alpro)

1 prk suklaa soijavanukasta

(½ pussia Wiener nougat crushia)

5 liivatetta

Vatkaa kastike vaahdoksi. Mausta halutessasi sokerilla. Jaa vaahto kahteen osaa. Lisää toiseen puolikkaaseen vaniljavanukas ja toiseen suklaavanukas. (Lisää suklaaseokseen Wiener nougat rouhetta). Sulata liivatteet kuumaan vesitilkkaan. Jaa liivateseos kahteen yhtäsuureen osaan ja lisää ne täyteseoksiin.

Kakun kostutus appelsiinimehulla. Kerrosten väliin sipaistu vadelmamarmeladia. 

 Kakun päällinen kaakaolla maustettua marsipaania.