Toveri leipoi testikakun. Kokeilin kuinka banaanikiisseli sopii kakkuun ja daimmoussen kanssa. Samalla sai harjotella pursotuksia. Kakku on tehty 3 munan pohjaan. Kostutin spritellä. Väleihin sipaisin hiukan mansikkahilloa. Pursotukset on tehty Flora vispillä, johon sekoitin hiukan rahkaa. Vaaleanpunaisen värin sain sekoittamalla kerman joukkoon punaista pastaväriä.

1255856172_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Daimmousse:

n. 1½ dl Flora vispiä

½ prk maitorahkaa

vaniljasokeria

½ levyä sulatettua Daimsuklaata

1 liivate

tilkka kahvia

  • Vaahdota kerma ja lisää joukkoon rahka. Mausta vaniljasokerilla. Sulata suklaa, lisää rahkakerman joukkoon. Liota liivatetta kylmässä vedessä vähintään viisi minuuttia. Sulata liivate kuuman kahvitilkan joukkoon. Sekoita kermasokseen ohuena nauhana.

 

Banaanikiisseli:

2 dl kermaa

2 rkl sokeria

1 muna

2 tl perunajauhoja tai maissijauhoja

  • Keitä kiisseliksi ja jäähdytä. Lisää joukkoon:

1 rkl vaniljasokeria

3 banaania pieninä palasina

1 tl sitruunamehua

1 liivate, sulata kuumennettuun vesiltilkkaan ja lisää muun seoksen joukkoon.