Toveri perheineen tuli Tortulle saunakylään. Alkuun tuumattiin että mitään ei sitten rätätä, mutta pitihän sitä sitten kuitenkin jotain pikaista hyvää loihtiaSilmänisku.  Testasimpa sitten tätä valkosuklaa-daimtorttua, mitä monessa leivontablogissa on jo tehtykin. Hyvää oli, uskaltaa tehdä toistekkin Nauru.

 

1231342153_loppiainen 005.JPG

VALKOSUKLAA-DAIMKAKKU

 Pohja:

300 g Tummia täytekeksejä muruina
75 g margariinia tai voita sulatettuna

Täyte:

 

2,5 dl Flora vispiä tai muuta kermaa
1 levy Pandan valkosuklaata (130 g)
250 g maitorahkaa
½-1 dl sokeria
1-2 tl vaniljasokeria
4 liivatetta
2 rkl sitruunamehua
1,5 isoa daimia murustettuna

Sekoita keksinmurut ja sula rasva, painele seos leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan runsaaseen kylmään veteen.

Vatkaa kerma vaahdoksi, mausta sokerilla ja vaniljasokerilla, lisää rahka. Kääntele joukkoon sulatettu suklaa, lisää sitruunamehu ja daim-murut.

Sulata liivatteet tilkkaan kiehuvaa vettä, anna jäähtyä pieni hetki. Kaada liivateneste seokseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Kaada täyte vuokaan murupohjan päälle, anna hyytyä 2-4 tuntia tai yön yli. Koristele miten haluat.